sa radem cu stan si orban

asnoapte, realitatea si antena 3 dezbateau in tandem subiectul saptamanii: a dat sau n-a dat orban cu masina peste biata copchila? Orban zice ca nu (dar daca a dat banu’ inseamna ca da), „ancheta jurnalistica” a realitatii zice ca da, conclavul antenistic (badea, ciutacu, gadea, stan, cristoiu) nici ca nu, nici ca da (ca era orban de fata).

Incet, toata drama s-a transformat in comedie damboviteana, asezonata cu telefoane date de Orban lu’ Turcescu in care l-a facut in cateva feluri, dar si cu painici razboinice de la matuse in capul presarilor ce voiau cu tot dinadinsul sa se afle in miezul lucrurilor. Si-n tot acest timp, pe OTV, Dan Diaconescu dezbatea episodul 3 din „madalina”, incercand s-o ajunga din urma pe Elodia cu acest nou caz.

Inca o data, din nefericire pentru noi, nici accidentele nu mai sunt ce-ar trebui sa fie: accidente. Sunt motive de procese (de intentie, penale etc.), demisii si distrus de prietenii (cardasii?). De cum apare un astfel de subiect, toata piata incepe sa se pozitioneze dupa 2 mari criterii: eventuale prietenii/pupincurisme si ipoteza care ar aduce audienta mai mare.

Doar asa putem intelege de ce „Adevarul” (ziaru’ lu’ Patriciu) il face sobolan pe prima pagina pe Orban. Sau de ce Turcescu vine la televizor sa ne arate ce urat vorbeste domnu’ Orban intr-o convorbire ce ar fi trebuit sa fie privata. Sau de ce Ciutacu mai ca avea putin si spunea ca se pune martor la trebunal cum ca stie el ca Orban n-a faultat-o pe pustoaica. Din tot tam-tam-ul cel mai sifonat o sa iasa domn ministru.

Si nu pentru ca o sa piarda postul ministerial, nu pentru ca n-o sa mai fie catindatul PNL la alegerile locale de la anu’, ci pentru simplul fapt ca a ramas fara carnet. N-a fost in stare sa rezolve problema asa cum multi o fac in cazuri similare. Deci e incompetent?

Reclame  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: